OULU BLUESFESTIVAL

NEWS IN FINNISH !!

Uusi musiikin huipputapahtuma Ouluun  – OULU BLUES FESTIVAL

Oulun Uudella Seurahuoneella 4.4.2009!

mukana Chicago Bar (Fin), Wentus Blues Band (Fin),Sven Zetterberg (Swe)

Sielukkaan ja sinisen rytmimusiikin ystäville on hyviä uutisia- perinteikäs Blues rantautuu ja soi Oulun Uudella Seurahuoneella 4.4.2009 kansainvälisesti arvostettujen muusikoiden rytmittämänä-

WENTUS BLUES BAND on yli 20-vuotias Suomen kansainvälisesti maineikkain ja keikkailevin blues-yhtye ja toiminut vuosien mittaan myös useiden maailmantähtien housebändinä, kuten Mick Taylor (ex- Rolling Stones),Eddie Kirkland ja Lousiana Red. Unohtumattomana maailman bluesmusiikkiin kohdistuvana kulttuuritekona tulee mainita vastikään Venla-palkintoehdokkaanakin ollut Wentus Blues Bandin “Family Meeting” bluesdokumenttielokuva, jossa suuri joukko kyseisiä bluesmusiikin ikoneja esiintyy bändin 20-vuotisjuhlakonsertissa.

Jos joku bluesartisti tulee nimetä USA:n ulkopuolelta, on se nimenomaan Ruotsin SVEN ZETTERBERG- sinisen musan konkari, kitaran,laulun kuin huuliharpun suvereeni taitaja jo yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Festivaalin aloittaa Oulun oma blues-ikoni CHICAGO BAR, tuttu niin monilta mainioilta Elo Jazzeilta. Illan juontaa Dr Cool-Kunelius!

AINUTLAATUINEN BLUESILLE OMISTETTU ILTA OULUN UUDELLA SEURAHUONEELLA 4.4.2009 TÄYTYY KOKEA JA KUTEN BLUESAMMATILAINEN SEN TOTEAA: ” Play that you feel,feel that you play”

Liput: Ovelta: 20 € Ennakko 17 € Musiikki-Kullas